Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla was świetne rozwiązanie dodatku do obiadu, po przepis zapraszam na blog może przypadnie wam do gustów
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 114
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 75
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 114
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 75
Składniki
Do miski dodać ostygnięty ryż oraz starty na tarce jarzynowej ser oba rodzaje a także pozostałe składniki wszystko wymieszać ręką do połączenia się składników
Z przygotowanej masy formować kotleciki, obtoczyć w bułce i na mocno rozgrzanym oleju smażyć z obu stron na złoty kolor
Kotleciki można podawać z dowolnym sosem lub kto z czym ma ochotę