Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Sajgonki z drobiem i papryką"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 66
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 124
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 187
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 66
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 146
Składniki
Grzyby namocz we wrzątku, posiekaj. Papryki, cebulę, czosnek i kapustę pokrój. Drób pokrój, przypraw, skrop sosem chili. Podsmaż na oleju. Dodaj warzywa, wymieszaj, smaż 20 minut.
Makaron mocz kilka minut we wrzątku. Posiekaj. Razem z grzybami dodaj do drobiu, przypraw sosem sojowym, solą i pieprzem. Papierki ryżowe namocz w ciepłej wodzie. Ułóż farsz, zwiń. Usmaż na gorącym oleju.
Czas przygotowania: 45 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 2 złŹródło: Chwila dla Ciebie