Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 126
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 25
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 126
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 25
Składniki
Sałatę myjemy, osuszamy, rwiemy na kawałki, wrzucamy do miski.
Pomidora (ja obieram ze skóry) kroimy na ćwiartki i dorzucamy do sałaty.
Ogórka obieramy ze skóry i kroimy wzdłuż na pół a później w ok 2 cm kawałki i dorzucamy do miski.
Kukurydzę odsączamy i dorzucamy do miski ;)
Wszystko delikatnie mieszamy, polewamy sosem vinegrette. Gotowa do podania, ale można też wymieszać z sosem - wg uznania. SMACZNEGO ;)