Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tuńczyk i warzywa- dla lubiących lekkie dania
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 184
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 160
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1284
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 184
Prosty przepis na gorącą przekąskę w pięć minut! Chrupiące bułki wypełnione s...
Odsłon: 160
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 1284
Składniki
Sałatę porwać na kawałki, pomidora i ziemniaki pokroić w większa kostkę. Jajka pokroić na ćwiartki. Wymieszać warzywa z tuńczykiem, kaparami i anchois. Polać oliwa z oliwek, octem, doprawić sola i pieprzem. Radziła bym ostrożnie z sola, bo kapary i anchovies same w sobie są bardzo słone.