Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis otrzymany od mojej starszej siostry. Znakomita sałatka do obiadu.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 171
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 171
Składniki
Marchew i jabłka (bez gniazda) obrać i starkować na tarce z dużymi oczkami. Obraną cebulę, paprykę (bez gniazd) i kapustę pokroić według uznania, najlepiej w paski. Wszystko wsypać do garnka.
Dodać zalewę i gotować do momentu, aż warzywa będą miękkie. Przekładać do słoików i ustawiać do gory dnem. Sałatka jest gotowa do spożycia już po wystygnięciu.