Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sałatka jest najlepsza , kiedy wykonamy ją z własnych buraczków, dlatego co roku marynuję jakieś "pół tony" tych warzyw:)
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5937
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 79
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5937
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Buraczki zetrzeć na tarce - grube oka, dodać drobniutko posiekaną cebulę, majonez, chrzan , zmieszać , doprawić, schłodzić - najlepiej przygotować tę sałatkę dzień wcześnie, wtedy smaki się przegryzą.
Podawać z roizmaitymi mięsami lub kluskami ślaskimi i gulaszem - pucha.