Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkę robi się w 5 minut,jest jednak lepsza jak się przegryzie w lodówce. Znam ją od lat,przepis jest aktorki pani Bożeny Dykiel.Dla mnie wyśmienita,warto spróbować:)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 727
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 144
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 84
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 607
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 727
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 144
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 84
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 607
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Kukurydzę odsączamy z zalewy,wrzucamy do miski.Ogórki i śliwki kroimy w kosteczkę,wszystkie składniki mieszamy z majonezem i odstawiamy do"przegryzienia" na około 2 godziny.Nie trzeba już solić,ewentualnie doprawić pieprzem.