Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 716
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 79
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 716
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 79
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Pieczarki obrać, umyć i pokroić w kostkę. Wrzucić do osolonej gorącej wody i gotować około 30 minut. Odcedzić i postawić do ostudzenia.
Cebulę pokroić w kostkę - sparzyć / przelać następnie zimną wodą /. Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Ogórki, rzodkiewkę i jajka pokroić w drobną kostkę.
Wymieszać wszystkie składniki : pieczarki, cebulę, jajka,rzodkiewkę i ogórek kiszony, dodać groszek i ser. Doprawić do smaku solom i pieprzem. Podawać sałatkę z majonezem lub jak ktoś woli z jogurtem greckim.
Smacznego :)