Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 107
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 107
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Składniki
Odcedzamy tuńczyka i kukurydzę, i wrzucamy do miski. Ogórki, ugotowane jajka i cebule pokroić w kostkę, z tym że cebule posypać solą i pieprzem, odstawić na 15-20minut żeby zmiękła. Na koniec dokładamy ugotowany ryż. Doprawiamy majonezem, solą i pieprzem, mieszamy wszystko żeby się połączyło. SMACZNEGO!!!