Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwszy raz robiłam tę sałatkę i na pewno jeszcze nie raz powtórzę,ponieważ nam smakowała.Przepis pochodzi z książki:smaczne dania z biedronką
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 102
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 126
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 102
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 126
Składniki
Wszystkie składniki kroimy w kostkę,paprykę w paseczki,dodajemy kukurydzę,mieszamy z ugotowanym makaronem al dente(wychodzi po ugotowaniu ok.500g).
Z jogurtu,majonezu,musztardy i posiekanego czosnku robimy sos,którym zalewamy całość.Doprawiamy solą,cukrem i pieprzem.Dokładnie mieszamy.Przed podaniem można posypać szczypiorkiem lub dymką.