Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sandacz to bardzo delikatna ryba, dlatego w jej przygotowaniu zdecydowanie góruje prostota. Wystarczy odrobina przypraw, świeże zioła i mamy dietetyczne, zdrowe, lekkie i bardzo smaczne danie. Zapraszam :)
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 111
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14379
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 43
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 50
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 147
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 208
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 111
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14379
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 43
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 50
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 147
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 208
Składniki
Koperek i natkę pietruszki umyć osuszyć i drobno posiekać. Filet z sandacza delikatnie umyć i osuszyć, następnie dosyć mocno posolić, doprawić pieprzem i posypać ziołami. Tak przygotowaną rybę włożyć do naczynia, w którym będziemy gotować na parze, dodać cytrynę i masło. Gotować na parze przez ok. 15.
Smacznego