Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzis zapraszam na super domowy obiadek. Dużo marchewki, kawałek mięska i te ziemniaczki pachnące wędzoną papryką.. coś cudownego!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
Mięso nacieramy tymiankiem, majerankiem, pieprzem i czosnkiem. Układamy na blaszce razem z marchewką i resztą warzyw. Polewamy piwem. Pieczemy ponad godzinę dwadzieścia przykryte folia aluminiowa (czas pieczenia to ok godzina-1,5 na każdy kg mięsa) Ja pod koniec układam jeszcze ugotowane ziemniaczki, posypuje wędzona słodka papryka i podpiekam z 10min. Smacznego ️