Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto z nas nie lubi mięsa z grilla? Tym razem proponuję schab marynowany w czosnku. Polecam!
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 239
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 239
Składniki
Czosnek przecisnąć, dodać przyprawy i oliwę, i całość wymieszać. Następnie dodać plastry cienko pokrojone schabu i obtoczyć dokładnie w marynacie. Odstawić do lodówki na 3-4 godziny.
Zamarynowane mięso przełożyć na tackę i kłaść na rozgrzany grill. Piec do miękkości przez ok. 6 min. z każdej strony. Podawać np. z młodymi ziemniakami i sałatką ze śmietaną. Smacznego!