Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię łączyć różne mięsa z czosnkiem niedźwiedzim.Nadaje on daniom mięsnym specyficznego smaku i aromatu.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1188
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 121
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 141
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1188
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 121
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 141
Składniki
Mięso pokroić w plastry i cienko rozbić. Oprószyć przyprawami i odstawić na godzinę do lodówki by nabrały aromatu przypraw. Pesto przełożyć do miseczki, wymieszać z żółtkiem i parmezanem. Na każdym kotlecie położyć łyżkę pesto i zwijać ciasno w roladki. Panierować w jajku i bułce. Smażyć na rumiano. Podałam z ziemniakami i surówką.