Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 102
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 126
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 102
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 126
Składniki
obraćseler.Ugotować w osolonej wodzie -około 15-20minut.Pokroić go na plastry szerokości 3-4milimetry.Między dwa plastry włożyć plaster sera żółtego .Obtoczyć w roztrzepanym jajku i bułce i obsmażyć z obu stron na złoty kolor .Na wierzchu polać keczupam.Smacznego.