Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Serca duszone z pieczarkami"
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 111
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14403
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 44
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 54
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 147
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 209
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 111
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14403
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 44
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 54
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 147
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 209
Składniki
Serca dokładnie oczyść, umyj, przekrój na pół. Pieczarki (najlepiej małe) obierz, oczyść, pokrój na połówki. Cebule obierz, pokrój w talarki. Marchewki oczyść, umyj, pokrój w kostkę.
Olej rozgrzej na patelni, zeszklij cebulę. Dodaj serca, marchewki i pieczarki, pokrusz kostką rosołową, zalej wodą, wymieszaj. Duś na małym ogniu pod przykryciem do miękkości.
Czas przygotowania: 40 min. Ilość porcji: 8. Cena za porcję: 2 zł.
Przepis przysłała Agnieszka Natkowska z Szerominka.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie