Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Skandynawski fishburger"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 113
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 161
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 41
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 113
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 161
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 41
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 137
Składniki
Rozgrzej na patelni olej i smaż filety rybne po 2-3 minuty z każdej strony. Usmażoną rybę skrop wyciśniętym sokiem z cytryny. Jeśli wolisz wersję dietetyczną, możesz upiec rybę w piekarniku.
Podpiecz bułki z plastrami sera na patelni lub w piekarniku. Pamiętaj, idealnie przygotowana bułka na burgera to taka, która na zewnątrz jest chrupiąca, a w środku miękka. Dlatego przed podpieczeniem możesz posmarować ją masłem.
Ułóż na każdej połówce bułki liść sałaty, kawałek ciepłej ryby i łyżeczkę majonezu dla dekoracji. Podawaj z frytkami lub opiekanymi w piekarniku ziemniakami.Źródło: Olivia