Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syte danie idealne na jesienną pogodę ;)
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 72
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 110
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 72
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 110
Składniki
Mięso umyć, osuszyć i posolić wg uznania. Posiekać cebulę. Zarumienić skrzydełka na rozgrzanym oleju, wrzucić cebulę, smażyć przez 3 minuty. Wsypać curry, smażyć przez minutę, wlać 2 szklanki wody i dusić na małym ogniu przez 30 minut. Po tym czasie wyjąć skrzydełka, na patelnię dodać śmietanę i zagotować. Podawać z ugotowanym ryżem.