Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dla was pyszna propozycje obiadową na którą zapraszam na mojego bloga
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 250
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 250
Składniki
Skrzydełka wymoczyć, osuszyć a następnie wsypać przyprawy, dodać musztardę i olej wymieszać i odstawić na 15 minut
Skrzydełka obsmażyć na łyżce oleju z obu stron na rumiany kolor następnie wlać trzy szklanki wody i dusić do wyparowania pół szklanki wody po tym czasie wsypać ryż i dusić pod przykryciem do czasu wchłonięcia przez ryż wody następnie dodać ostatnią szklankę wody i nadal dusić do miękkości ryżu i mięsa
Jak już ryż i skrzydełka są miękkie dodać pomidory pokrojone bez skórki i poddusić do jego miękkości doprawić do smaku a na koniec dodać suszony koper