Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i pożywne danie, które robi się samo. Wszystkie składniki wkładamy do garnka lub brytfanki i dusimy pod przykryciem.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 183
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 183
Składniki
Cebulę siekamy. Grzyby kroimy w paski. Ziemniaki kroimy na większe kawałki. Czosnek rozgniatamy. Pomidory sparzamy, usuwamy skórkę, kroimy w kostkę. Skrzydełka lekko oprószamy solą i pieprzem. Na rozgrzanym tłuszczu lekko szklimy cebulę z czosnkiem. Dodajemy grzyby, ziemniaki, groszek, pomidory i mięso. Dolewamy bulion wymieszany z przyprawą, mieszamy i dusimy pod przykryciem około 40 min. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.