Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 57
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 36
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 292
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 57
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 36
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 292
Składniki
wykonanie :Skrzydełka obsypać przyprawami z opisu, wymieszać odstawić na 15 minut, po tym czasie skrzydełka usmażyć na złoto z obu stron. Do garnka wlać 2 szklanki wody dodać marchew pokrojoną dowolnie, poukładać usmażone skrzydełka dodać przyprawę z dodatkiem soli oraz luść selera pogotować chwilę, gdy skrzydełka są już miękkie, w pół szklanki wody rozrobić mąkę wlać do skrzydełek zrobić sos. Na koniec dodać drobno pokrojoną natkę pietruszki. Dodatkowo młode ziemniaki oraz ogórek w curry.