Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne zarówno jako obiad jak i przekąska
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 44
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 90
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 44
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 90
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Składniki
Skrzydełka podgotować ok 15min
Wysuszyć i obtoczyć w jajku i skrobi
podsmażyć na patelni
Wodę, ketchup, kostkę rosołową sok z cytryny oraz cukier wkładamy do rondelka, dodajemy liść laurowy i ziele angielskie i gotujemy ok 3min.
Zalewamy skrzydełka sosem i wstawiamy do piekarnika 180 stopni na ok 25 minut
Gotowe :)