Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny banalnie prosty przepis, chwila mieszania i do lodówki na całą noc.
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 28
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 139
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 28
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 139
Składniki
Skrzydełka z kurczaka oczyszczamy, osuszamy papierowym ręcznikiem, przekładamy do miski. Następnie dodajemy ketchup, dokładnie łączmy z mięsem, wstawiamy na całą noc do lodówki. Drób przekładamy do naczynia żaroodpornego i zapiekamy 40 min w temperaturze 190°C. Na 10 min przed końcem pieczenia włączamy termoobieg.