Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ponieważ syn nie jada rosołu, więc zrobiłam na szybko drugie danie.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Składniki
Na patelnię wlać olej i dodać skrzydełka z rosołu, obsypać je przyprawą.
Podsmażyć je na rumiano.
Następnie dodać pół szklanki wody i dusić pod przykryciem na wolnym ogniu
Do powstania sosu.
Obiadek podałam z całymi ziemniakami oraz cukinią z zalewy z tamtego roku oraz szklanka zimnego mleka.
Na pierwsze ja z mężem jedliśmy rosół.