Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mogą stać w lodówce nawet 2 tygodnie.
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1003
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1121
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11488
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1003
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1121
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 11488
Składniki
Na oleju zeszklić pokrojoną w półplasterki cebulę.Dodać cukier mieszać,aż się rozpuści,wlać ocet,wrzucić liść laurowy,angielskie ziele i koncentrat pomidorowy,dusić kilkanaście minut.
Zdjąć z ognia i dodać gorczycę.Wystudzić.
Wymoczone i osuszone filety pokroić na kawałki.Układać warstwami w słoju,przekładając każdą warstwę zimnym sosem.
Wstawić do lodówki na 2 dni aby się przegryzły.
.