Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pieknie wyglada,dawniej sledz do mnie nie przemawial ale po zjedzeniu tej salatki to sie zmienilo,moj wybredny mezczyzna hiszpan z krwi kosci nawet nie chcial slyszec o jedzeniu tego smierdzacego sledzia, takze zmienil zdanie i palaszowal salatke razem ze mna. dla lepszego efektu uzyj wysokiej przezroczystej misy.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 727
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 144
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 84
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 607
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 727
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 144
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 84
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 607
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
warstwami ukladamy:sledz na to cebula , starte na grubych oczkach,starte buraczki ,odsaczone ogorki kiszone,starte ugotowane ziemniaki,ugotowana starta marchew,kukurydza na to rozsmaowany majonzj jak kto lubi ja lubie duzo i na sam koniec pierzynka ze starych na malych oczkach jajka miam