Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i niezwykle smaczne danie na świąteczny stół. Najlepszy zdrowy przepis na solone śledzie. Kilka składników, kilka minut pracy i gotowe!
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 24
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 131
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 24
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 131
Składniki
Solone śledzie namoczyć przez 12 godzin.
Do miski dodajemy miód, majonez, kurkumę i oba rodzaje musztardy. Dorzucamy pokrojoną drobno cebulę i koperek. Mieszamy.
Namoczone śledzie kroimy na mniejsze kawałki. Dodajemy do przygotowanego wcześniej sosu. Gotowe danie wkładamy do lodówki na godzinę. Smacznego!