Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię gotować dania proste i szybkie i dltego postanowiłam się podzielić tym przepisem z Państwem :)
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 157
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 83
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 402
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19578
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 157
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 19
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 83
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 402
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19578
Składniki
kroimy pory i smażymy je po usmażeniu ja wkładam na druszlak ,żeby odsączyć tłusz .Pieczarki kroję na kawałki takie cieniutkie i także podsmażamy i również wykładam je na druszlak żeby olej obciekł .Kroję filety w małą kostkę taką ok 2 cm i wrzucam na tą sama patelnię co po pieczarkach (tak żeby tylko była trochę posmarowana tym tłuszczem z pieczarek )i podsmażam te śledzie dosłownie pół minutki i,po wystygnięciu wszystkich składników produkty razem łączymy i dodajemy trochę majonezu . Szybki i naprawdę bardzo dobry przepis .Śledzik smakuje jak mięso a nie jak ryba polecam !!!