Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Śledzie smażone w cieście"
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 88
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1710
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 31
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1584
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 88
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1710
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 31
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1584
Składniki
4-8 porcji, : ok. 30 minut; CENA PORCJI: ok. 2-3 zł.
Jajka roztrzep starannie ze śmietaną w misce, lekko osól. Dodaj tyle mąki, by powstało ciasto nieco bardziej gęste niż ciasto na naleśniki. 2 Na patelni rozgrzej sporo oleju. 3 Filety śledziowe oprósz solą i pieprzem (solone tylko pieprzem), obtocz w cieście i usmaż na oleju z obu stron na złoto.Źródło: Świat kobiety