Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2192
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 141
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 145
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2192
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 141
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 145
Składniki
Śledzie opłukać, pokroić w paski ok 1,5 do 2 cm, odstawić. Cebule pokroić włożyć do garnka dołożyć resztę składników(oprócz śledzi). Gotować do zeszklenia cebuli(ok 15min), następnie dorzucić śledzie i gotować jeszcze pięć minut.
Gorące wkładać do suchych słoików odwracać do góry dnem. Po wystudzeniu przechowywać w lodówce. Można jeść zaraz po wystygnięciu. Smacznego