Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jednogarnkowe.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 30
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 197
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 30
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 197
Składniki
Kapustę poszatkować zalać wodą i obgotować. Wodę odcedzić. Do kapusty dodać łopatkę i startą na grubych oczkach marchewkę. Ugotowane mięso wyjąć i pokroić w kostkę.
Białą kiełbasę w całości usmażyć na patelni, dodać pokrojoną w kostkę cebulę. Kiedy cebula się zrumieni, wyjąć kiełbasę i pokroić w talarki.
Ziemniaki obrać i pokroić w drobną kostkę.
Do kapusty dodać mięso, kiełbasę, ziemniaki i zrumienioną cebulę. Całość gotować aż ziemniaki będą miękkie. Doprawić solą i pieprzem.