Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne polskie danie
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 352
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 16
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 77
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 352
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 16
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 77
Składniki
Cebulę posiekaj i podsmaż na oleju.
Mięso wyrób z jajkiem, cebulą i bułką. Dopraw sosem sojowym.
Uformuj kotleciki, obtocz w tartej bułce i smaż na oleju rzepakowym.
Przygotuj mizerię. Ogórki pokrój w plasterki i połącz ze śmietaną, wymieszaną z cytryną, odrobiną soli i cukru, posyp koperkiem. Kotlety serwuj z ziemniakami oraz mizerią. Smacznego!