Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Smakowite babeczki niespodzianki"
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1743
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 114
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 131
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1743
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 114
Składniki
Mleko podgrzej ze szczyptą soli. Wkrusz drożdże i wymieszaj. Następnie pozostaw do wyrośnięcia. Część mąki wysyp na stolnicę i zagnieć ciasto. Blaszkę do pieczenia wyłóż kawałkami ciasta.
Pieczarki zesmaż na patelni, dodaj cebulę, jajka, ser i pietruszkę.
Na wyłożone ciasto dodaj starty ser.
Wlej farsz grzybowo-jajeczny.
Naczynie wstaw do piekarnika i piecz przez 15 minut.
<strong>Przepis nadesłała: Jadwiga Smolińska</strong>Źródło: Kurier TV