Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Typowe jedzenie na pocieszenie tym razem z japońskiej kuchni ale zaskakująco swojskie!
ręcznik papierowy
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 59
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 64
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 59
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 64
Składniki
Trzeba kupić szynkę w jak największych plastrach, może to być też szynka prasowana. Plastry trzeba obtoczyć tak jak schabowe, najpierw w mące potem w rozkłóconym jaju a potem w bułce tartej. Smaży się na rumiano i odkłqda na chwile na ręcznik papierowy. Kotlety są zaskakująco smaczne, nawet ciekawsze od sznycli po wiedeńsku.
Smacznego :)