Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Smażone kapelusze grzybów"
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 194
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 160
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 194
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 160
Składniki
Borowiki, umyj, oczyść, odetnij kapelusze. Cebulę pokrój w krążki. Zeszklij ją na tłuszczu, dodaj grzyby, wyciśnięty czosnek i gałązki rozmarynu. Smaż, mieszając ok. 20 minut. Wyjmij rozmaryn. Kapelusze możesz nadziać na patyczki do szaszłyków i podawać posypane natką pietruszki z chlebem lub bagietką.
• 25 minut • dla 4 osób • cena 24 złŹródło: Show