Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedzenie przepysznych słodkowodnych ryb to zawsze zabawa z drobnymi ościami, w łatwy sposób można się ich pozbyć.
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 34
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 18
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 694
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 149
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 81
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 34
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 18
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 694
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 149
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 81
Składniki
Ryby sprawiłam i oskrobałam z łusek. Rybę trzeba ponacinać jak najcieniej do kręgosłupa. Wysmarowałam je pieprzem cytrynowym. Obtoczyłam w mące i smażyłam na średnio dużym ogniu do zrumienienia. Wysoka temperatura dochodząca do małych ości rozpuści je. Można jeść bez obaw, z kręgosłupem i ośćmi brzusznymi już każdy sobie poradzi.
Smacznego :)