Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Choć nie przepadam za schabowym, w tym wydaniu jest naprawdę pyszny! Polecam ;)
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 60
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 60
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Składniki
Kotlety rozklepać, przyprawić solą i pieprzem. Układać po kolei w misce, na każdego kłaść pokrojoną w piórka cebulę i zalewając mlekiem. Odstawić na noc do lodówki.
Następnie kotlety wyciągnac, obtoczyć w mące (u mnie dodatkowo z dodatkiem słodkiej papryki i czosnku), roztrzepanym jaju i na końcu w bułce tartej.
Smażyć na mocno rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Podawać np. z ziemniakami i surówką z białej kapusty. Smacznego!