Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tradycyjnie :)
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 110
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 217
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 110
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 217
Składniki
Mięso umyć, osuszyć najlepiej papierowym ręcznikiem i rozbić tłuczkiem do mięsa. Oprószyć solą, pieprzem i majerankiem. Jajko rozbić, dodać musztardę, szczyptę soli, pieprzu i majeranku. Wymieszać. Panierować w jajku, bułce tartej i smażyć na maśle klarowanym do zrumienienia. Pod koniec smażenia dodać wodę. Po chwili kotlety przewrócić na drugą stronę i zdjąć z patelni.