Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i dietetyczne danie
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 695
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 678
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1589
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4847
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 695
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 678
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1589
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4847
Składniki
Rozgrzac piekarnik do temperatury okolo 200stC . Rybe nasmarowac pesto. Na kawalku folii aluminiowej ulozyc szpinak (pol szklanki ) nastepnie ulozyc papryke (polowe porcji) a na wierzch polozyc rybe.Calosc dokladnie zawinac tworzac cos w rodzaju paczuszki. Piec okolo 10-15min (do upieczenia ryby) Podawac z mlodymi ziemniakami lub chrupiacym pieczywem