Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty sosik dla miłośników pieczarek. Dla mnie sosik najlepszy jest z chlebem podany na kolację, ale możemy go również wykorzystać jako dodatek do ziemniaków i mięsa.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 29
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1970
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 29
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 1970
Składniki
Pieczarki płuczemy, kroimy w plastry i smażymy na oliwie do momentu odparowania wody.
Do podsmażonych pieczarek dodajemy poszatkowane cebulki razem ze szczypiorem.
Lekko podsmażamy, a następnie dodajemy śmietanę.
Całą potrawę doprowadzamy do wrzenia i doprawiamy solą i pieprzem.
Smacznego !!!