Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na grzyby w pełni, ja też mam już pierwsze grzybobranie za sobą bardzo lubię sos ze świeżych leśnych grzybów,można go podawać z ziemniakami, kaszą ale u mnie w domu najlepiej smakuje z makaronem.
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 15
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 310
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 3139
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 15
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 310
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 3139
Składniki
Grzyby obierz opłukaj. Marchewki obierz, opłukaj, zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Cebula obierz pokrój w pół plasterki. Na patelni rozgrzej masło dodaj cebulę chwilę podsmaż dodaj grzyby , marchewki pokrojoną pietruszkę selera i pora.Duś około 25 minut w razie potrzeby podłej wodą, następnie dodaj 2 szklanki wody i gotuj 15 minut.
Sos zageść mąka, dopraw solą i pieprzem,dodaj śmietanę i posyp natką pietruszki.
Sos podawaj z ulubionymi dodatkami np.ziemniakami, kaszą czy makaronem.