Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mając w lodówce tylko pomidory,ser żółty i śmietane wymyśliłam ten przepis:)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 105
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 151
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 34
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 134
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 105
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 151
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 34
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 134
Składniki
Pomidorka sparzyć i obrac ze skórki, pokrojonego w kostke wrzucić do rondelka i gotować aż puści sok (mieszając w miedzy czasie)dodac mały kawałek kostki rosołowej, poczekac aż sie rozpusci, następnie ser żółty poszarpać i wrzucić do pomidorków. Doprawić wegetą, pieprzem i czekac aż ser sie rozpusci.. Dodać śmietane.. I zagotować ale uważać aby ser za bardzo sie nie przyklejał do dna.. Gotowy sos można podawać z makaronem:)