Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na danie główne z prawdziwym włoskim klimatem. Pesto klasyczne wypróbowane - doskonale łączy się z makaronem - włoski raj dla podniebienia.
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 180
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 275
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 180
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 275
Składniki
Makaron spaghetti ugotować al dente, odcedzić i wymieszać z wcześniej przygotowanym pesto z bazylii. * Makaronu nie należy zalewać zimną wodą, tylko od razu wymieszać z pesto. ** Pesta nie należy podgrzewać, gdyż liście bazylii pod wpływem temperatury nabierają gorzkiego smaku.
Wymieszany makaron przekładamy na talerze i posypujemy startym parmezanem. Życzę smacznego! :)