Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię różne modyfikacje w potrawach. Właśnie ten przepis jest takim przykładem.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 30
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 196
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 30
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 196
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę.
Pieczarki kroimy w kawałki
Czosnek obieramy i kroimy, bazylię zrywamy listki.
Pomidory wylewamy z puszki, dodajemy zioła i przyprawy wg naszego gustu
Na patelnie wrzucamy pieczarki oraz cebulę i podsmażamy do miekkości.
Jak warzywa są miekkie dodajemy sos oraz bazylię. Smażymy do pożądanej gęstości
Makaron gotujemy wg przepisu do ulubionej miękkości.
Jak już jest wszystko zgodnie z naszym smakiem na makron dodajemy sos.
Na górę jeszcze listek bazylii oraz starty ser parmezan do posypania. I oto mamy super danie. Smacznego