Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 368
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 122
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 110
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 653
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 368
W sezonie na truskawki proponujemy skromny i smaczny deser -naleśniki z serki...
Odsłon: 122
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 110
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 653
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy. Dodajemy mięso oraz czosnek przeciśnięty przez praskę i smażymy dalej. Gdy mięso będzie odsmażone wlewamy wodę i dodajemy fixy, dokładnie mieszamy żeby nie zostały grudki. Dodajemy koncentrat i przyprawy. Gotujemy tak długo aby sos zgęstniał. Gotujemy makaron zgodnie z czasem na opakowaniu. Gotowe danie możemy posypać startym serem.