Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makarony to pomysł na szybki i smakowity obiad:)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 47
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 47
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Na patelni rozgrzewamy oliwę i dodajemy boczek pokrojony w kostkę,gdy sie zrumieni dodajemy ząbki czosnku przeciśniete przez praskę
Do boczku dodajemy połowę śmietany i na małym ogniu dusimy. Pozostałą część śmietany mieszamy z jajkiem i 2 łyżkami startego parmezanu.Dodajemy do boczku i mieszamy dokładnie tak aby składniki się połączyły ale nie doprowadzamy do wrzenia.
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu. Makaron mieszamy z sosem Carbonara i podajemy i parmezanem. SMACZNEGO!!!