Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To makaron z kremowym sosie jajecznym błyskawiczne do przygotowania, a jednocześnie bardzo smaczne danie kuchni włoskiej.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 38
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 32
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 70
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 38
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 32
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 70
Składniki
Makaron gotujemy al dente .Na patelni wlewamy odrobine oleju smażymy czosnek cebule 3-4 minuty dodajemy boczek, dalej smażymy do miękkości boczku. Jajko ubijamy ze śmietanką dodajemy sół i pieprz. Do gotowego boczku wlewamy śmietankę i gotujemy do zgęstnienia.