Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie danie na obiad czy kolację,
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 205
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 205
Składniki
Gotujemy makaron
Na patelnię wrzucamy mrożony szpinak i gotujemy do całkowitego rozmrożenia się szpinaku. W międzyczasie obieramy i drobno siekamy czosnek.
Do rozmrożonego , smażącego się szpinaku dodajemy czosnek, i pokrojony ser feta. Jeśli cała woda nam odparowała i szpinak zaczyna nam się przypalać można dodać trochę wody z gotującego się makaronu.
gotujemy chwilę aż feta nam się rozpuści w szpinaku - solimy, jeśli potrzeba. Odlewamy makaron, dodajemy go do patelni ze szpinakiem całość mieszamy i podajemy
Smacznego :)