Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak szybkiego obiadu u nas już dawno nie było. Dwa główne składniki i danie gotowe. A ten smak! <3 WOW! Sami nie spodziewaliśmy się ;)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 64
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 102
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 64
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 208
Składniki
Makaron gotujemy al dente, odcedzamy. Do garnka przekładamy makrelę wraz z sosem, przy pomocy widelca rozdrabniamy. Następnie wrzucamy makaron, dokładnie łączymy z sosem, oprószamy pieprzem. Przed podaniem posypujemy posiekaną bazylią.