Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycący obiad dla wielbicieli szpinaku
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 31
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 198
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 31
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 731
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 198
Składniki
Cebulę obrać i pokroić. Delikatnie posolić i zeszklić na oleju. Dodać obrany i posiekany czosnek. Wrzucić umyty szpinak i dusić, aż mniejszy swoją objętość. Dodać fetę i rozdrobnić ją jak tylko się da. Dodać śmietanę. Doprowadzić do wrzenia. Doprawić do smaku.
Makaron ugotować według swoich preferencji. Podawać polany sosem i posypany żółtym serem.
Smacznego! :)